Uvjeti uporabe

Uporaba materijala s javnog weba RCK Recept u komercijalne svrhe (prodaja) nije dopuštena.

Dopušteno je koristiti materijale s javnog weba RCK Recept samo za promidžbene i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima, biltenima i elektronskim medijima. Prilikom objave i korištenja materijala s javnog weba RCK Recept obveza je onoga tko materijale objavljuje i koristi na mediju na kojemu ih koristi navesti RCK Recept (www.rck-recept.hr) kao izvor.

Ugostiteljska škola Opatija nastoji održavati sadržaj na svojim stranicama točnim, potpunim i aktualnim, ali ne preuzima odgovornost za njegovu točnost, potpunost i aktualnost, a pogotovo za sadržaj na drugim web-stranicama (izvan domene RCK Recept) na koje vode poveznice na stranicama javnog weba RCK Recept. Ugostiteljska škola Opatija ima pravo u svakom trenutku izmijeniti sadržaj na stranicama javnog weba.

Ugostiteljska škola Opatija ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s javnog weba RCK Recept ili s web-stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s javnog weba RCK Recept. Ugostiteljska škola Opatija ne odgovara za štetu nastalu korištenjem ili nemogućnosti korištenja nekog dijela weba ili weba u cijelosti.

Prilikom fotografiranja raznih krajolika, mjesta, ulica pa i ljudi moguće je da se baš Vi nađete na fotografijama. Ukoliko mislite da Vaše fotografije ne bi trebale biti na ovim stranicama, kontaktirajte nas na e-mail [email protected], tako da nam poručite točno što Vas smeta, te ćemo u najkraćem roku maknuti fotografiju/e na kojima se Vi nalazite.

Ukoliko smatrate da neki dijelovi ili sadržaj ove stranice krše Vaša autorska prava, kontaktirate nas na e-mail [email protected] te će se Vaš zahtjev u što kraćem roku razmotriti i ukloniti ukoliko je Vaša žalba istinita ili valjana.

Ugostiteljska škola Opatija je nositelj autorskih prava na dizajn javnog weba Ugostiteljska škola Opatija (grafički elementi i njihov raspored) i sva su prava pridržana.