23.3.2022.

Natjecanja

Več znanja za več turizma

Na 19. Međunarodnom turističkom sajmu "Več znanja za več turizma" u Ljubljani, četiri učenice Ugostiteljske škole Opatija u pratnji mentorice, osvojile su srebrno priznanje.

21.3.2022.

Stručna usavršavanja

Slastičarski master class

Nastavnik Ugostiteljske škole Opatija sudjelovao je na edukaciji Slastičarski Master Class - Lisnato tijesto - Mille feuille.

15.3.2022.

Novosti

Stručni posjet Upravljačkog odbora RCK Opatija Frankfurtu

U trajanju od 8. do 11. ožujka 2022. godine članovi Upravljačkog odbora Regionalnog centra kompetentnosti bili su na stručnom posjetu u Frankfurt am Main, u Njemačkoj.

14.3.2022.

Stručna usavršavanja

Intenzivni Carving trening – Split

Održan Intenzivni trening Carvinga za strukovne nastavnike kuharstva, ugostiteljskog posluživanja, (dekoracija pića i stola) i slastičarstva.

8.2.2022.

Natjecanja

Školsko natjecanje – Slastičarstvo

Dana 7.2.2022. u Ugostiteljskoj školi Opatija, održano je školsko natjecanje iz discipline - Slastičarstvo.

7.2.2022.

Natjecanja

Školsko natjecanje – kuharstvo

Dana 4.2.2022. u Ugostiteljskoj školi Opatija, održano je školsko natjecanje iz discipline - Pripremanje menija.

7.2.2022.

Natjecanja

Školsko natjecanje – Ugostiteljsko posluživanje

Dana 4.2.2022. u Ugostiteljskoj školi Opatija održano je školsko natjecanje iz discipline - Ugostiteljsko posluživanje.

26.11.2021.

Novosti

Konferencija – Regionalni centar kompetentnosti Opatija kao RECEPT za kvalitetu u strukovnom obrazovanju

U Grand Hotelu 4 Opatijska Cvijeta održana je konferencija „Regionalni centar kompetentnosti Opatija kao RECEPT za kvalitetu u strukovnom obrazovanju“ u organizaciji RCK Ugostiteljske škole Opatija.

19.10.2021.

Događanja

Panel rasprava – “Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti”

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 19. listopada 2021. godine, održana je panel rasprava “Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti” u organizaciji RCK Ugostiteljske škole Opatija.