25.9.2023.

Novosti

Uskoro: Završna Konferencija Projekta RCK RECEPT

S velikim uzbuđenjem najavljujemo nadolazeću Završnu Konferenciju Projekta 'RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu'! Ova konferencija će okupiti dionike i partnere projekta kako bi podijelili postignuća i iskustva postignuta tijekom ovog projekta kroz period od skoro tri godine.

14.9.2023.

Novosti

Ugostiteljska škola Opatija započela je s eksperimentalnim programom

Tijekom prvog tjedna nastave Ugostiteljsku školu Opatija posjetila je regionalna TV postaja Kanal Ri i pažljivo zabilježila te ekskluzivno prenijela zanimljive vijesti: započeo je eksperimentalni obrazovni program za zanimanje Tehničar/ka posluživanja.

8.9.2023.

Novosti

Prilika za Vašu karijeru!

Ugostiteljska škola Opatija poziva sve zainteresirane na jedinstvenu priliku stjecanja mikrokvalifikacije "Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu". Navedeni program je dio projekta RCK RECEPT, koji omogućava izuzetne mogućnosti za obrazovanje odraslih.

1.9.2023.

Novosti

Izvješće o provedenim aktivnostima lipanj – srpanj – kolovoz 2023.

U novom digitalnom biltenu, doznajte sve o provedenim aktivnostima projekta RCK RECEPT u periodu od lipnja do kolovoza 2023. godine.

28.8.2023.

Novosti

JAVNI POZIV za upis u neformalni program obrazovanja odraslih

Pozivamo sve zainteresirane polaznike na upis u module neformalnog programa obrazovanja odraslih: „Jezici u struci“, „Kuharstvo“, „Rukovođenje u turizmu“, „Ugostiteljsko posluživanje“.

7.7.2023.

Novosti

RCK RECEPT gostovanje na Kanalu Ri

U ponedjeljak, 3. srpnja, ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija gđa. Sibila Roth i koordinatorica aktivnosti LAB-a u sklopu RCK Opatija gđa. Maja Uršić Staraj predstavile su projekt RCK RECEPT na Kanalu Ri.

5.7.2023.

Novosti

Objavljen RCK RECEPT TV spot

Za potrebe promocije projekta RCK RECEPT, u hotelu Royal u Opatiji snimljen je TV spot u kojem su glumili učenici Ugostiteljske škole Opatija. Spot će se emitirati na dvije regionalne TV postaje u Primorsko-goranskoj županiji i Karlovačkoj županiji te na dvije nacionalne TV postaje.

16.6.2023.

Novosti

Radijski spot

U svrhu promocije Projekta izradili smo radijski spot koji se trenutno emitira na četiri radijske postaje, dvije u Primorsko – goranskoj županiji i dvije u Karlovačkoj županiji: Radio Banovina, Radio Mrežnica, Radio Rijeka i Otvoreni Radio. Ukoliko još niste čuli novi jingle, isti možete poslušati u nastavku.

14.6.2023.

Novosti

Novo zanimanje – Tehničar/ka posluživanja

Ugostiteljska škola Opatija otvara upise za novo zanimanje! Tehničari i tehničarke posluživanja imat će prošireno znanje – osim konobarskih vještina, steći će vještine sommeliera, bariste, enologa, nutricionista. Naglasak je na kreativnosti i raznolikosti, a prvenstveno na praktičnom radu u školi, hotelima i restoranima.

1.6.2023.

Studijski posjeti

Studijski i stručni posjet San Sebastianu (Španjolska)

U periodu od 28. svibnja do 1. lipnja 2023. godine provedeni su studijski i stručni posjeti San Sebastijanu (Španjolska).

1.6.2023.

Novosti

Izvješće o provedenim aktivnostima ožujak – travanj – svibanj 2023.

U novom digitalnom biltenu, doznajte sve o provedenim aktivnostima projekta RCK RECEPT u periodu od ožujka do svibnja 2023. godine.

4.5.2023.

Novosti

Stručni posjet Sofiji (Bugarska)

U periodu od 2. do 6. svibnja 2023., članovi Upravljačkog odbora Regionalnog centra kompetentnosti u stručnom su posjetu Sofiji.