Edukacije

U sklopu projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu UP.03.3.1.0003. nudit će se neformalne edukacije odraslih u četiri modula, a konkretni termini radionica objavit će se naknadno. Ugostiteljska škola Opatija kao nositelj projekta, trenutno nudi redovito srednjoškolsko strukovno obrazovanje u zanimanjima: konobar, kuhar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist. Više informacija o upisima možete saznati na sljedećoj poveznici: www.ss-ugostiteljska-opatija.skole.hr/skola/upisi .

NEFORMALNI PROGRAMI OBRAZOVANJA ODRASLIH

Programi su namijenjeni razvoju osobnih potreba pojedinaca, kao i potreba poslodavaca koji žele stručno osposobiti svoje djelatnike.

TERMINE UPISA OBJAVIT ĆEMO USKORO!

Modul – Ugostiteljsko posluživanje

  • Bonton u restoranu
  • Tehnike posluživanja hrane i pića
  • Kave i napitci od kave i čaja
  • Bar i barske mješavine
  • Somelijerstvo – posluživanje vina
  • Pivarstvo

Modul – Kuharstvo

  • Priprema i dogotavljanje jela pred stolom gosta
  • “Basic cuisine”, “Intermediate cuisine”, “Superior cuisine“
  • Ručna izrada autohtonih tjestenina
  • Mediteranska hrvatska gastronomska baština
  • Suvremeni način prigotovljavanja jela vakumiranjem i sous vide
  • Slastičarstvo

Modul – Rukovođenje u turizmu

  • Voditelj u gastronomiji
  • Hotelsko domaćinstvo
  • Recepcijsko poslovanje
  • Voditelj u wellness turizmu
  • Voditelj u dentalnom turizmu
  • Voditelj cateringa

Modul – Jezici u struci

  • Jezična čajanka
  • Zdravstveni turizam
  • Hotelijerstvo i turizam
  • Ugostiteljski sektor
  • Poslovni strani jezik u hotelijerstvu i turizmu
  • Hrvatski jezik i povijest za strance

Za više informacija o upisima, terminima i sadržaju možete nas kontaktirati putem mail adrese

[email protected]