Edukacije
U sklopu projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu UP.03.3.1.0003. nudit će se neformalne edukacije odraslih u četiri modula, a konkretni termini radionica objavit će se naknadno. Ugostiteljska škola Opatija kao nositelj projekta, trenutno nudi redovito srednjoškolsko strukovno obrazovanje u zanimanjima: konobar, kuhar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist. Više informacija o upisima možete saznati na sljedećoj poveznici: www.ss-ugostiteljska-opatija.skole.hr/skola/upisi .
NEFORMALNI PROGRAMI OBRAZOVANJA ODRASLIH
Programi su namijenjeni razvoju osobnih potreba pojedinaca, kao i potreba poslodavaca koji žele stručno osposobiti svoje djelatnike.
TERMINE UPISA OBJAVIT ĆEMO USKORO!
Modul – Ugostiteljsko posluživanje
- Bonton u restoranu
- Tehnike posluživanja hrane i pića
- Kave i napitci od kave i čaja
- Bar i barske mješavine
- Somelijerstvo – posluživanje vina
- Pivarstvo
Modul – Kuharstvo
- Priprema i dogotavljanje jela pred stolom gosta
- “Basic cuisine”, “Intermediate cuisine”, “Superior cuisine“
- Ručna izrada autohtonih tjestenina
- Mediteranska hrvatska gastronomska baština
- Suvremeni način prigotovljavanja jela vakumiranjem i sous vide
- Slastičarstvo
Modul – Rukovođenje u turizmu
- Voditelj u gastronomiji
- Hotelsko domaćinstvo
- Recepcijsko poslovanje
- Voditelj u wellness turizmu
- Voditelj u dentalnom turizmu
- Voditelj cateringa
Modul – Jezici u struci
- Jezična čajanka
- Zdravstveni turizam
- Hotelijerstvo i turizam
- Ugostiteljski sektor
- Poslovni strani jezik u hotelijerstvu i turizmu
- Hrvatski jezik i povijest za strance
Za više informacija o upisima, terminima i sadržaju možete nas kontaktirati putem mail adrese