POZIV NA PREDAVANJE: SMJERNICE ZA PRIMJENU NOVIH TEHNOLOGIJA U OBRAZOVANJU

Pozivamo Vas u srijedu, 15.11.2023. u 11: 00 sati, u Hotel Bonavia na predavanje Smjernice  za primjenu novih tehnologija u strukovnom obrazovanju i u obrazovanju odraslih u sektoru turizma i ugostiteljstva.

U sklopu projekta „RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu“ osmišljene su smjernice koje služe kao podrška obrazovnim djelatnicima za uvođenje novih tehnologija u obrazovanje, samu publikaciju izradili su renomirani hrvatski stručnjaci slijedeći europske preporuke i potrebe tržišta rada, te su utemeljene na provedenom istraživanju sa srednjim školama.

One su osmišljene na način da vode nastavnike korak po korak prilikom uvođenja novih tehnologija, te sadrže brojne praktične primjere, a primjenjive su na svim obrazovnim razinama, od osoba koje tek kreću s primjenom novih tehnologija do iskusnih nastavnika.

Smjernice će pomoći edukatorima da njihova predavanja budu dinamičnija, učinkovitija, personaliziranija te u skladu i vremenu s njihovim učenicima, čineći nastavu prilikom za stvaranje poticajnog okruženja.

Izrađene smjernice predstavit će Maja Staraj, koordinatorica LAB-a iz Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija i Višnja Perin (Algebra), jedna od stručnjakinja uključenih u njihovu izradu.

Za prisustvovanje predavanju potrebna je prethodna prijava. Prijave se vrše putem ispunjavanja prijavnice: https://forms.gle/nS1DrR3VWE8BDwECA

Rok za prijavu: 13.11.2023.

Kontakt osoba ukoliko imate dodatnih pitanja:
Maja Staraj – [email protected] – 091 48 25 448

Veselimo se vašem dolasku!

PODJELI