Sajam karijera u turizmu vol. 2 – Dan 3

3. ožujka završio je i treći, ujedno i zadnji dan drugog Sajma karijera u turizmu.

Svoja iskustva u karijeri kao i savjete za mlade nade, treći dan sajma s učenicima su podijelili poznati chefovi Stevo Karapandža i Miljenko Kosanović, a o miksologiji i koktelima pričao je Emil Luštica.

Izložbeni štandovi poslodavaca u turizmu bili su postavljeni tijekom sva tri dana sajma, gdje su se učenici upoznali s mogućnostima zapošljavanja i uvjetima stipendiranja te praktične nastave.

Organizator, Ugostiteljska škola Opatija, izuzetno je zadovoljna odazivom posjetitelja na sajam. Događaj je posjetilo ukupno 215 sudionika. Osim učenika Ugostiteljske škole Opatija, na sajmu su sudjelovali učenici i predstavnici Regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva iz Zaboka, Pule, Splita i Osijeka.