Panel “Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti”

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljska škola Opatija organizirao je 17.10.2022. dvije panel rasprave na temu “Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti”.
Bile su namijenjene učenicima, turističko – hotelijerskim komercijalistima i slastičarima Ugostiteljske škole Opatija i partnerskih škola, a održane su na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki.
Dvorana je bila puna srednjoškolaca, a korisna znanja imali su priliku dobiti od poznatih stručnjaka u svojim domenama. Panelisti su bili Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Nataša Kovačić Stilinović, direktorica ljudskih potencijala u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, Igor Nekić, glavni direktor za poslovni razvoj Liburnia Riviera Hotela, Maša Salopek, najbolja slastičarka u izboru The Best Chef Top100, Dražen Zeljković, vlasnik Chozena, domaćeg brenda vrhunskih čokoladnih bombona, te Tina Vidović – glavna slastičarka u Hilton Rijeka Costabella.
Panel se održao u sklopu projekta RCK Recept – Regionalni centar profesija u turizmu čija vrijednost iznosi blizu 60 milijuna kuna, a financiran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

PODIJELI SADRŽAJ