Sastanak regionalnih centara kompetentnosti i predstavnika Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Baskijskog kulinarskog centra

U Dubrovniku je od 19. do 21. rujna 2022. održan sastanak regionalnih centara kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu i predstavnika Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Baskijskog kulinarskog centra.
Teme koordinacijskog sastanka bile su Nacionalni plan razvoja sustava obrazovanja do 2027. te Akcijski plan, Standardi zanimanja i kvalifikacije, Evaluacija dosadašnjih projektnih aktivnosti, te daljnja provedba projekta Uspostava regionalnih centara kompetentnosti.
Na sastanku su sudjelovali: predstavnik Ministarstva znanosti i obrazovanja Hrvoje Bakić, predstavnice Ministarstva turizma i sporta Jelena Pavičić i Marija Vuletić, predstavnice Baskijskog kulinarskog centra Idola Calleja Martin i Haizea Aranzabal Ibarrola, te predstavnici regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva iz Splita, Opatije, Pule, Zaboka, Osijeka i Dubrovnika.

PODIJELI SADRŽAJ