OPG Lucić i tvrtka WINGO – uspješne poslovne priče kao rezultat programa RCK HUB-a

Zahvaljujući programu prvog i drugog RCK HUBa, besplatnog šestomjesečnog programa edukacije i mentoriranja koji se odvija pri Regionalnom centru kompetentnosti Opatija, donosimo vam dvije uspješne poslovne priče, OPG Lucić i WINGO d.o.o.

OPG Lucić je obiteljska tvrtka koja je uz podršku STEP RI razvila novi turistički program s magarcima kao turističku djelatnost, prošila svoju ponudu te lansirala svoju novu web stranicu.
Možete ih slobodno posjetiti na https://farmamagaraca.hr te pogledati kakve sve zanimljive aktivnosti, izlete i edukacije imaju u ponudi, a svakako preporučamo i posjet farmi uživo.

WINGO je višestruko nagrađivana tvrtka koja je postala poznata po svom inovativnom pametnom stolu s integriranim grijanjem za noge. WINGO stolovi predstavljaju inovaciju jer su jedini i potpuno novi proizvod na globalnom tržištu koji štedi energiju i resurse. Posebno smo ponosni jer je Starbucks za Poljsku kupio njihov pametni stol. Više o stolovima možete pročitati na https://wingo-technologies.com/.

Ukoliko ste impresionirani ovim uspješnim pričama te imate ambiciju da svoje ideje pretvorite u održivi posao ili da unaprijedite svoje projekte, prijavite se na novi ciklus Bootcamp-a i HUBa čije prijave otvaramo u rujnu 2022. godine!

Ako želite iskazati interes prije otvaranja prijava možete popuniti obrazac za Bootcamp na https://www.step.uniri.hr/event/akceleracijski-bootcamp-vol-3/ ili za HUB na https://www.step.uniri.hr/edukacija/rck-hub-opatija-3-ciklus/.

PODIJELI SADRŽAJ